Sie befinden sich hier: Startseite / Über tegos / Karriere & Jobs

Consultant Microsoft Dynamics NAV for Belgium (m/w)

 
 

Consultant Microsoft Dynamics NAV for Belgium (m/w) 

Tegos GmbH is een succesvolle internationale Microsoft ERP partner. Gebaseerd op het Dynamics NAV platform, creëren wij sectorspecifieke bedrijfssoftware voor de milieusector, meer bepaald afval- materiaalbeheer, recyclage en commodity trading. Onze oplossingen, enwis) en comotor worden wereldwijd met groot succes verdeeld. Als dynamisch en snel groeiend bedrijf, met hoofdkwartier in Dortmund, bouwen wij momenteel ons Benelux team verder uit om onze klanten in deze regio beter te ondersteunen. We mikken op langetermijn samenwerking met hoog gekwalificeerde medewerkers en bieden in overeenstemming daarmee een aantrekkelijk salaris en carrièremogelijkheden. 

 

Jouw uitdaging

Ter uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar ervaren Consultants voor consulting, design en implementatie van sectorspecifieke oplossingen gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV. De activiteiten van deze functie omvatten de volgende aspecten:

  • Project Management
  • Analyse van bedrijfsprocessen van onze klanten
  • Specificatie van requirements van onze klanten
  • Systeem Setup
  • Training van key users
  • Implementatie en go live support

Vanaf het begin bieden wij een hoge graad van verantwoordelijkheid. Je kan vooruitkijken naar toekomstige projecten en innoverende taken in een internationale creatieve onderneming.

 

Jouw profiel

Vele jaren professionele ervaring in het implementeren van IT projecten, bij voorkeur in Microsoft Dynamics NAV, maar mogelijk ook in andere ERP systemen, is essentieel. Een dipoma in computerwetenschappen, handelswetenschappen, bedrijfsadministratie of vergelijkbare opleiding en bedrijfservaring is wenselijk. Idealiter heb je sectorkennis in één van de volgende gebieden: recyclage, waste-to-energy, afval- & materialenbeheer, grondstoffen of commodity trading. Essentiële vaardigheden waarover je dient te beschikken zijn het vermogen om snel te leren, analytisch denkvermogen, gestructureerd werken, commitment, communicatie en teamwork. Grondige kennis van het Nederlands en Engels is essentieel. Kennis van het Frans is een pluspunt. Reizen doorheen de Benelux is voor jou geen probleem, maar ook occasioneel internationaal werken is mogelijk. 

 

Wij bieden

Een erg gewaardeerde job, een team-georiënteerde werkomgeving, ruimte voor eigen initiatief en de creatieve ontwikkeling van oplossing voor bedrijfsproblemen. Je kan rekenen op een grondige training in onze eigen sectorspecifieke software, evenals training in Microsoft Dynamics NAV en aanverwante technologieën.

 

Ontwikkeling

Wij bieden een brede waaier aan opleidingsmoeglijkheden, zodat je de uitdaging van de steeds meer diverse en complexe eisen van onze snel veranderende wereld kan aangaan. Professionale kwalificaties en de verbetering van je persoonlijke ontwikkeling en skills zijn vanzelfsprekend. Maak gebruik van onze trainingsmogelijkhden en plan een carrière bij ons in lijn met je behoeften en kwaliteiten. Wij bieden een uniek en duurzaam perspectief.

 

Familie en gezondheid

Wij nemen de gezondheid van onze medewerkers heel ernstig. Daarom hebben we een duurzame benadering van de promotie van een gezonde werkplek.

Bijna elke functie kan getailored worden en in lijn gebracht met het privé-leven. Met een felixibel werkschema, home-office mogelijkheden en regelmatige team events, zorgen we ervoor dat je werk en familie optimaal op elkaar kan afstemmen.

 

Salaris

Pro-actief en zelfstandig werk wordt beloond. Je geniet van een uitstekend globaal pakket, gebaseerd op een basisloon en talrijke incentives.

We kijken ernaar uit om je sollicitatiedocumenten te ontvangen. Je kan deze zenden naar:

 

tegos GmbH Dortmund
Nils Freitag

Head of Human Ressources

nfreitag@tegos.eu

www.tegos.eu


<< Zurück